Let Gone Be Bygone . Easy To Say But Hard To Do x)

Thursday, 30 January 2014

Let Gone Be Bygone . Goodluck HMA :*



Assalamualaikum x)

Hai korangg . Eyaa here . Malam nie nak post new storyy lahh . Agak bosan kan ? So post eyaa mesti panjang lebar malam nie . Haha . Nak cerita apa ehh ? Haha . Story about football lahh . Haha . OKAY . First of all , eyaa minat sangat dengan Rozaimi & Kecik tau . Kalau korang tengok , apak hensem gila kot . Haha . Melting habes ahhh . Hahaha . Nak tahu tak ? Eyaa minat diaorang nie dah lama kot . Minat jeh lahh . Mula mula si yin tuh pung jealous jugak sbb asyik story pasal diaorg jeh . But now dia dah lali dah . Haha . Dia okay jehh . Maybe dia tahu eyaa syg dia jeh agaknya . Haha . Alahai ,terjiwang pulak dahh . Haha . Nak tengok tak gambar mereka mereka tuh ? Haha *Maaf , eyaa nie mg kuat gelak . Dan semestinya hobi dia gelak x)

Nie lah Rozaimi tuh . Sometime perangai dia lakalaka gituu x)
Jersi 25 :*
                                                       https://www.keek.com/rozaimi16

                                                      http://instagram.com/rozaimi_abd_rahman

Tuh , bukak lah link keek dgn instagram dia . Sumpah melting woii . Haha .Tapi sayang , dia dah bertunang . Eley , kalau dia belum bertunang sekali pung pulak dia nak pandang aku . Ehh ? Hahaha . Perasan lebihh ahh aku nie . Haha . Ingat yin kau tuh eyaa oii . Haha . Jealous dia nanti . Haha x) 
Now about Kecikkkkk :* Dia org kelantan . Eh ? Lupa nak cakap , Rozaimi tuh org sabah . Haha . Sekarang ni masing masing main untuk negeri sendiri . Dulu diaorg main untuk Harimau Muda A . Kecik nie mg kecik tapi comel jehh . Kalau dalam game expert gila kot . Lincah , sama jeh mcm Rozaimi . That's why org panggil rozaimi tuh Neymar Malaysia . Kalau game diaorg main , mg zoom kat dia jelah . Haha . Minat 1 hal , game dia pung best . Sambil cuci mata kan ? Haha . Aku nie fanatik siket about bola . Kalau dgn Alyn mg menjadi lah . Haha . Tp jgn ada yg kritik bukan bukan , mg angin aku . Haha . Mcm coach ah pulak kan ? Haha . 
Twin 'Wan' Haha .



8 Born To Be Champion x)


   See this video . Kelakar jeh about them . Pelik pelik --" That's all abou them . Pray for Harimau Muda A . Goodluck for next game . Amin . Sekali gagal tak bermakna gagal selamanya . Iloveyou HMA . Thankyouu :*

Tuesday, 28 January 2014

New year New story x)

:: Assalamualaikum ::

Assalamualaikum . Hai blogger . This is 2014 and i hope so all of tears in 2013 i can forget it . Just move on . This year SPM . Mygod ! and now bermula lah zaman senior aku . Haha . 2013 ? mcm mcm jadi . Malas nak ingat , nak ungkit . Buat sakit hati aku jeh nanti that's why aku padam semua yg aku post tahun lepas lepas tuhh . Hehe . Mg lah delete kat blog tp kat memory hotak aku nie ada lagi but at least aku boleh lupakan sikit sikit . Mlas dh nak layankan kerenah yg lepas . Be matured lah this year . Kalau sekarang aku tak boleh didik diri aku bila lg kan ? Btw , aku sayang sangat semua yg ada disamping aku masa aku sedih gembira suka duka aku tuh . Iloveyou and thanks sangat sangat . Especially , Allah , My parents , Shasha , Ummey , Alyn and my beloved Yin x) Thanks korangg . Memandangkan post yg petama , mukadimmah aku panjangg ahh . Haha . 
Siapa yin ? Alaa , dia dulu classmate aku masa form 3 then sekarang dia tak stay sis lagii . Mcm mana aku boleh couple dgn dia ? Biarlah aku dgn dia jeh tahu . Jgn nak ckp aku rampas dia okayy . Aku cili mulut kau nantii . Haha . Ada rupa mak tiri tak ? Haha . Dia sebaya dgn aku . Hee . 
See baju oren tuh ? Dia lah budak yg aku sayang tuhh . Hee . 

Thanks syang . And now kita dah hampir setengah tahun . Yeayy . Haha x)
Okay lah . The end lah story malam nie . Nanti post lagii . Hee . Assalamualaikum . Thanks sbb sudi baca x)