Let Gone Be Bygone . Easy To Say But Hard To Do x)

Tuesday, 28 January 2014

New year New story x)

:: Assalamualaikum ::

Assalamualaikum . Hai blogger . This is 2014 and i hope so all of tears in 2013 i can forget it . Just move on . This year SPM . Mygod ! and now bermula lah zaman senior aku . Haha . 2013 ? mcm mcm jadi . Malas nak ingat , nak ungkit . Buat sakit hati aku jeh nanti that's why aku padam semua yg aku post tahun lepas lepas tuhh . Hehe . Mg lah delete kat blog tp kat memory hotak aku nie ada lagi but at least aku boleh lupakan sikit sikit . Mlas dh nak layankan kerenah yg lepas . Be matured lah this year . Kalau sekarang aku tak boleh didik diri aku bila lg kan ? Btw , aku sayang sangat semua yg ada disamping aku masa aku sedih gembira suka duka aku tuh . Iloveyou and thanks sangat sangat . Especially , Allah , My parents , Shasha , Ummey , Alyn and my beloved Yin x) Thanks korangg . Memandangkan post yg petama , mukadimmah aku panjangg ahh . Haha . 
Siapa yin ? Alaa , dia dulu classmate aku masa form 3 then sekarang dia tak stay sis lagii . Mcm mana aku boleh couple dgn dia ? Biarlah aku dgn dia jeh tahu . Jgn nak ckp aku rampas dia okayy . Aku cili mulut kau nantii . Haha . Ada rupa mak tiri tak ? Haha . Dia sebaya dgn aku . Hee . 
See baju oren tuh ? Dia lah budak yg aku sayang tuhh . Hee . 

Thanks syang . And now kita dah hampir setengah tahun . Yeayy . Haha x)
Okay lah . The end lah story malam nie . Nanti post lagii . Hee . Assalamualaikum . Thanks sbb sudi baca x)

No comments:

Post a Comment