Let Gone Be Bygone . Easy To Say But Hard To Do x)

Thursday, 30 January 2014

Let Gone Be Bygone . Goodluck HMA :*



Assalamualaikum x)

Hai korangg . Eyaa here . Malam nie nak post new storyy lahh . Agak bosan kan ? So post eyaa mesti panjang lebar malam nie . Haha . Nak cerita apa ehh ? Haha . Story about football lahh . Haha . OKAY . First of all , eyaa minat sangat dengan Rozaimi & Kecik tau . Kalau korang tengok , apak hensem gila kot . Haha . Melting habes ahhh . Hahaha . Nak tahu tak ? Eyaa minat diaorang nie dah lama kot . Minat jeh lahh . Mula mula si yin tuh pung jealous jugak sbb asyik story pasal diaorg jeh . But now dia dah lali dah . Haha . Dia okay jehh . Maybe dia tahu eyaa syg dia jeh agaknya . Haha . Alahai ,terjiwang pulak dahh . Haha . Nak tengok tak gambar mereka mereka tuh ? Haha *Maaf , eyaa nie mg kuat gelak . Dan semestinya hobi dia gelak x)

Nie lah Rozaimi tuh . Sometime perangai dia lakalaka gituu x)
Jersi 25 :*
                                                       https://www.keek.com/rozaimi16

                                                      http://instagram.com/rozaimi_abd_rahman

Tuh , bukak lah link keek dgn instagram dia . Sumpah melting woii . Haha .Tapi sayang , dia dah bertunang . Eley , kalau dia belum bertunang sekali pung pulak dia nak pandang aku . Ehh ? Hahaha . Perasan lebihh ahh aku nie . Haha . Ingat yin kau tuh eyaa oii . Haha . Jealous dia nanti . Haha x) 
Now about Kecikkkkk :* Dia org kelantan . Eh ? Lupa nak cakap , Rozaimi tuh org sabah . Haha . Sekarang ni masing masing main untuk negeri sendiri . Dulu diaorg main untuk Harimau Muda A . Kecik nie mg kecik tapi comel jehh . Kalau dalam game expert gila kot . Lincah , sama jeh mcm Rozaimi . That's why org panggil rozaimi tuh Neymar Malaysia . Kalau game diaorg main , mg zoom kat dia jelah . Haha . Minat 1 hal , game dia pung best . Sambil cuci mata kan ? Haha . Aku nie fanatik siket about bola . Kalau dgn Alyn mg menjadi lah . Haha . Tp jgn ada yg kritik bukan bukan , mg angin aku . Haha . Mcm coach ah pulak kan ? Haha . 
Twin 'Wan' Haha .



8 Born To Be Champion x)


   See this video . Kelakar jeh about them . Pelik pelik --" That's all abou them . Pray for Harimau Muda A . Goodluck for next game . Amin . Sekali gagal tak bermakna gagal selamanya . Iloveyou HMA . Thankyouu :*

No comments:

Post a Comment